• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prezent joi la Suceava, ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Pop, a declarat că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 55/2014, cunoscută şi ca „ordonanţa traseiştilor” are şi un lucru bun, considerând în acelaşi timp că emiterea ei a fost o greşeală. Liviu Pop a susţinut o conferinţă de presă la Prefectura Suceava, în cadrul căreia a fost întrebat dacă Executivul a respectat legea atunci când a emis ordonanţa care le-a permis aleşilor locali să-şi schimbe partidul din partea căruia au fost aleşi, fără a-şi pierde funcţiile. În răspunsul său, Liviu Pop a spus că „să fiu cinstit nu eram în Guvern atunci. Dar lucru bun din OUG nr. 55 este că de aici încolo nici un Guvern nu mai poate să facă greşeala asta. Deci e un lucru bun”. Curtea Constituţională a decis în luna decembrie a anului trecut că OUG nr. 55/2014 privind migraţia aleşilor locali este neconstituţională, după ce parlamentarii PNL au depus o sesizare cu privire la acest lucru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava