Concert pascal
MOPAN Suceava

Biroul Permanent al Organizația Municipală Suceava i-a exclus din partid pe doi dintre membrii supleanți de pe lista acestui partid pentru Consiliul Local Suceava. Decizia a fost luată luni seara, cei excluși fiind Dan Apetroaie și Dumitru Rusu. Liderul interimar al Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, ne-a declarat că cei doi au fost excluși în primul rând pentru neimplicare în campania electorală a social democraților pentru alegerile parlamentare de anul acesta.

Cușnir a spus că pentru Dan Apetroaie s-a mai luat în considerare, potrivit statutului, că nu a respectat disciplina de partid și caracterul confidențial al unor documente sau informații de partid, și în același timp i s-a imputat și faptul că a încălcat un o prevedere din statut, potrivit căreia trebuia să dovedească în întreaga sa activitate corectitudine și moralitate și să nu aducă daune imaginii și prestigiului partidului. În același timp, decizia de excludere din PSD a lui Dumitru Rusu a fost luată și pentru că acesta nu s-a implicat în campania electorală de la alegerile locale de anul acesta, dar și pentru că nu a acționat pentru realizarea obiectivului și programului partidului, și nici pentru creșterea influenței partidului în societate, așa cum este prevăzut în statut.

Dan Ioan Cușnir a adăugat că membrii Biroului Permanent Municipal au votat cu 24 de voturi „pentru” și o abținere pentru excluderea lui Dan Apetroaie, iar decizia în cazul lui Dumitru Rusu a fost luată cu unanimitate de voturi. Într-o altă ședință care a avut loc luni seara, Biroul Permanent Municipal al PSD Suceava a votat cu aproape unanimitate de voturi pentru retragerea sprijinului politic pentru consilierul local Cristian Boberschi. Decizia a fost luată cu 18 voturi „pentru” și unul „împotrivă”, urmând ca propunerea de retragere a sprijinului politic să fie înaintată spre aprobare Biroului Permanent Județean al PSD Suceava. Dacă Biroul Județean va aproba propunerea Organizației Municipale, Cristian Boberschi va fi exclus din Consiliul Local.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava