Concert pascal
MOPAN Suceava

Doinița Oancea s-a despărțit de iubitul ei, Adrian Călin, după mai bine de cinci ani de relație. Cei doi ar fi urmat să se și căsătorească, după ce s-au logodit în urmă cu câteva luni. Iată însă că, într-un final, cuplul a decis să pornească pe căi separate, potrivit click.ro.

Anunțul despărțirii a fost făcut de către Doinița Oancea, la Antena Stars. Actrița a explicat că ea și Adrian Călin au decis că este mai bine să pună capăt relației, întrucât cei doi evoluau diferit „Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult”, a spus aceasta, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/doinita-oancea-si-iubitul-ei-s-au-despartit-dupa-cinci-ani-de-relatie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava