Concert pascal
MOPAN Suceava

Atunci când Dolly Parton obișnuia să călătorească spre concerte alături de unchiul ei, Bill, la începuturile carierei sale, aceasta dormea în mașină și își realiza coafura și machiajul uitându-se în geamul automobilului, potrivit contactmusic.com.

Când interpreta hit-ului ‘Jolene’ se îndrepta spre primele spectacole împreună cu unchiul Bill, cei doi dormeau în mașină pentru a economisi bani, iar Dolly își făcea machiajul în oglinda vehicului.

Într-un interviu dat lui Reese Whiterspoon, în cadrul noii sale emisiuni ‘Shine on with Reese’, artista s-a destăinuit cu privire la începuturile sale umile și a spus, conform sursei citate: „Dormeam în mașină. Asta era camera noastră… Dormitorul meu era pe bancheta din spate, iar cel al lui Bill era în față. Îmi spălam părul în băile stațiilor de alimentare cu benzină și îmi făceam machiajul în oglinda laterală a mașinii. Pur și simplu așa făceam lucrurile.”

Legenda country a crescut cu 11 frați în East Tennesse, iar familia ei se afla în pragul sărăciei, având în vedere că nu aveau acces la apă potabilă. În ciuda dificultăților, mama lui Dolly, Avie, a încurajat-o mereu pe cântăreață să-și urmeze visele, deși tatăl ei nu era așa nerăbdător ca ea să ajungă interpretă. Totuși acele încurajări și sfaturi au ajutat-o să ajungă starul global din acest moment.

Artista, în vârstă de 72 de ani, a declarat: „Tata nu a vrut ca eu să ies în lumea mare. Nici nu voia ca eu să merg la școală – dar nu într-un mod negativ, doar că îi era frică să nu cumva să se întâmple ceva rău cu fetele sale. Dar mama a știut că dețin o tărie aparte. Știa că știu ce îmi doresc și cine sunt așa că îmi ținea partea când trebuia să plec undeva. Tata nu-și dorea să merg să cânt, cum ar fi în Nashville cu unchiul Bill.”

Cântăreața a mai vorbit și despre celebra ei piesă ‘Jolene’ și despre filmul ‘9 to 5’ din anul 1980 cu Reese – care este o fană înfocată a lui Dolly – și a dezvăluit că cele două lucruri i-au schimbat viața și au fost o declarație feministă în acele vremuri. Ea a zis: „Când am realizat filmul ‘9 to 5’ cu Jane (Fonda) și Lily (Tomlin), cu ani în urmă, am făcut o mare declarație la momentul respectiv. Știi că trebuie să fii recompensat pentru munca depusă, trebuie să fii respectat pentru asta și apreciat. Fie că esti bărbat sau femeie. Nu contează. Pur și simplu trebuie să fii privit ca o ființă umană și tratat cu respect.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava