Concert pascal
MOPAN Suceava

Laura Giurcanu (27 de ani) și Sânziana Negru (36 de ani) au câștigat America Express și marele premiu de 30.000 de euro, dar cu ce se ocupă ele în afara emisiunii? Ambele sunt creatoare de conținut și influencerițe de succes, notează click.ro.

Sânziana Negru (36 de ani) este foarte cunoscută în mediul online ca și creator de conținut și printre cele mai căutate influencerițe din generația nouă. Face clipuri pline de culoare și este o persoană foarte expresivă și destul de căutată pentru reclamele din care face bani frumoși pe social media. Sânziana Negru este originară din Republica Moldova dar de la vârsta de 7 ani s-a mutat în România. Ea a absolvit „Facultatea de Științe Politice” din București, având ca specializare „Comunicare și Relații Publice”. Muzica, modelingul și televiziunea fac parte din plăcerile ei.

Sânziana Negru a devenit și mai cunoscută și în centrul atenției, după ce a avut o relație de 2 ani cu Smiley care a propulsat-o în lumina reflectoarelor, potrivit sursei citate. Din păcate, ei s-au despărțit însă în 2008. Acum, Sânziana Negru se iubește cu actorul Ștefan Floroaica din serialul „Lia – Soția soțului meu”, difuzat de Antena 1. Cei doi locuiesc în casa influenceriței pe care aceasta a terminat-o spre sfârșitul lui 2022, început de 2023.

Laura Giurcanu (27 de ani) i-a luat pe toți prin susprindere, după vestea că se iubește cu fiul Andreei Esca, Aris Melkior Eram (20 de ani). Laura Giurcanu nu este deloc străină de lumea modelingului și a televiziunii, fiind și ea o influenceriță cunoscută acum, cu aproape 900.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram, conform aceleiași surse.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cine-sunt-si-cu-ce-se-ocupa-castigatoarele-2327443.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava