• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Senatorul PSD de Suceava, Ovidiu Donţu, propune creşterea salariilor angajaţilor din cadrul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă, Unităţilor de Primire a Urgenţelor şi cei din cadrul Serviciilor de Ambulanţă. Ovidiu Donţu a declarat că în acest sens a iniţiat un proiect de lege prin în care se precizează că pentru asistenţa medicală de urgenţă şi transport sanitar cuantumul sporului propus pentru majorare este de 60 – 100% din salariul de bază. Donţu a explicat că această propunere ar trebui să fie aprobată înainte de Legea privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.
El a precizat că acest proiect de lege a primi avizul Consiliului Consultativ, urmând ca să intre în dezbaterea comisiilor de specialitate din Parlament.
„Înainte de a fi luată în discuţie legea salarizării unitare, pe care şi Guvernul tehnocrat a acceptat ca într-o lună să o ia în discuţie, trebuie mărite salariile celor care se luptă pentru viaţa noastră, celor care intervin în situaţii de urgenţă”, a declarat senatorul sucevean.
Ovidiu Donţu a spus că în proiectul pe care l-a iniţiat se propune majorarea salariilor celor din serviciile de ambulanţă şi unităţile de primire a urgenţelor, precum şi din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
„Ţinând cont de riscurile la care se supun, de profesionalismul demonstrat în atâtea şi atâtea situaţii care s-au finalizat cu salvarea de vieţi omeneşti consideră că o astfel de iniţiativă este extrem de importantă. Mai mult, trebuie să încurajăm cât mai mulţi oameni să-şi dorească să aibă o carieră în aceste domenii, iar acest lucru poate fi posibil printr-o majorarea salarială. Iar acest lucru trebuie să fie aprobat înainte de adoptarea Legii salarizării unice”, a încheiat Ovidiu Donţu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava