Concert pascal
MOPAN Suceava

Familia lui Dorian Popa este în sărbătoare! Solistul a anunțat recent că va deveni unchi și că va avea un nepoțel din partea fratelui său. Actorul din „Sacrificiul” și totodată juratul de „Next Star”, de la Antena 1, a dat vestea pe rețelele sociale, postând o ecografie care a generat însă confuzie, oamenii crezând că Dorian urmează să fie tată. Solistul a lămurit repede situația ba chiar a dezvăluit și o poveste tristă și mai puțin știută despre familia sa, potrivit click.ro.

Se pare că multă vreme cei doi frați nu s-au văzut, fiind separați de vremuri și distanță, după divorțul părinților lor. Tatăl lor le-a interzis celor doi frați să mai vorbească cu mama lor și apoi s-au îndepărtat unul de celălat, Ciprian fiind plecat în Germania. Despre această poveste tristă, Dorian a povestit, cu sinceritate, pe vlog. „Aveam 15-16 ani, iar lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei. (…) Eu cu fratele meu am încercat să fim cât se poate de înțelegători cu tatăl nostru, însă el s-a opus vehement relației dintre noi și mama noastră”, a explicat Dorian. El a mai adăugat, conform sursei citate: „Am crescut de la o anumită vârstă fără tată, îi datorez mamei în proporție de 80-90 la sută educația pe care am primit-o”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dorian-popa-amintiri-triste-din-familie-de-ce-nu-am-mai-vorbit-cu-tatal-meu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava