Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri după amiază polițiștii din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei au obținut informații cu privire la faptul că un bărbat din comuna Dorna Arini, satul Rusca a sustras material lemnos.

În urma verificărilor efectuate de echipa operativă, s-a constatat că la data de 03.02.2023 un bărbatul s-a deplasat pe drumul forestier Rusca I în apropiere locuinței, cu un utilaj tip tractor ce îi aparține, de unde, din rampă, a sustras un număr de 6 piese lemn rotund rășinoase, pe care le-a transportat până la locuința acestuia fără documente de transport.

În urma iventarierii materialului lemnos de către specialiști din cadrul O.S. Vatra Dornei, a rezultat cantitatea de 3,41 mc cu o valoare a prejudiciului de cca. 900 lei, față de care s-a dispus măsura complementară a confiscării și darea în custodie către O.S. Vatra Dornei.

În conformitate cu prevederile art. 19 alin. 1 lit. a din Legea 171/2010 modificată, s-a dispus și sancționarea contravențională a bărbatului pentru transport de material lemnos fără documente de proveniență.

În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt, faptă  prev. și ped. de art. 228 alin. 1 din Codul Penal, cercetările urmând a fi continaute de către lucrătorii Postului de Poliție Dorna Arini.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava