Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

La data de 4 februarie ora 15:36, în jurul orelor 15.30, o femeie de 32 ani, din Păltinoasa în timp ce conducea autoturismul pe DC 27, în interiorul localităţii Păltinoasa, a intrat în coliziune cu autotursimul condus de către o tânără de 23 ani, din Drăgoieşti.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două pasagere.  Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ pentru tânăra de 23 ani și de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătoarea auto de 32 ani. Ambele conducătoare auto au fost conduse la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prev. şi ped. de art. 196 alin. 1 şi 4 din Codul Penal şi art. 336 alin. 1 din C.P., cu aplicarea art. 38 alin. 1 din C.P. şi sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 1 şi 4 din C.P..

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava