Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Fălticeni – Biroul de Ordine Publică, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza mun. Fălticeni, au oprit autoturismul ce se deplasa pe strada 2 Grăniceri din direcția Spătărești către Suceava.

La volanul mașinii era un bărbat din municipiul Fălticeni, jud. Suceava. Fiind verificat în bazele de date ale Poliției Române, acesta figurează cu permisul de conducere suspendat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. „Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis Poliția Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența altor substanțe”, faptă prevăzută de art. 336, alin 2 din Codul Penal și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” faptă prevăzută de art. 335, alin 2 din Codul Penal.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava