• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un barbat din Suceava s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În cursul zilei de vineri, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi prin „112” cu privire la faptul că pe DN 2, dinspre localitatea Cumpărătura spre Suceava, un autoturism se deplasează haotic, existând posibilitatea ca șoferul să fie băut. La faţa locului s-a deplasat de urgență un echipaj de poliție, fiind identificat vehicului și șoferul acestuia în persoana unui bărbat de 58 ani, din Suceava. Având în vedere că acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava