MOPAN Suceava

Joi, 7 iulie, în jurul orelor 15.10, echipajul de politie din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Marginea, fiind în exercitarea atributiilor de serviciu, a identificat și oprit regulamentar pentru control o autoutilitara care se deplasa pe drumul comunal de pe raza comunei Marginea  și  transporta materialele lemnoase.

Conducatorul auto a fost legitimat în persoana unui bărbat din Sucevita, satul Voievodeasa care a prezentat pentru control documentele personale și cele ale autoutilitarei însă  pentru cantitatea de materialele lemnoase transportata nu a putut prezenta documente specifice de transport.

Procedându-se la verificarea în aplicatia SUMAL, a rezultat faptul că  nu a fost generat aviz de însoțire pentru mijlocul de transport.

In continuare, în timp ce lucratorii de politie îânsoțeau  autoutilitara   către depozitul din cadrul Ocolului Silvic Marginea în vederea inventarierii cantitătii de materiale lemnoase, au oprit în trafic pe același sector de drum, o alta autoutilitară care transporta materialele lemnoase.

S-a stabilit ca autoutilitara în cauză era condusa tot de catre un barbat din Sucevita, satul Voievodeasa, care, de asemenea, nu a putut prezenta documente specifice de transport pentru cantitatea de materiale lemnoase transportata.

Ambele autoutilitare au fost conduse catre depozitul de pe raza comunei Marginea iar în urma inventarierii materialelor lemnoase de către lucrătorii silvici din cadrul Ocolul Silvic Marginea, pentru prima autoutilitara a rezultat cantitatea de 2,82 mc lemn de foc molid, iar pentru a doua autoutilitara a rezultat cantitatea de 1,24 mc. lemn de foc fag și paltin.

Avand în  vedere aceste aspecte în ambele cazuri s-a dispus confiscarea cantitatilor de materialele lemnoase transportate fara documente specifice de transport

și s-a procedat la predarea în custodie catre lucratorii silvici din cadrul Ocolului Silvic Marginea, a cantitatii totale de 4,06 mc lemn de foc esenta rașinoase și foioase, ambii conducatorii auto fiind sanctionati contraventional. Valoarea materialelor lemnoase confiscate este de 557,5 lei.

Două autoutilitare conduse de șoferi din satul Voievodeasa care transportau lemn fără acte depistate de polițiști pe un drum din Marginea, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava