Comenzi MOPAN Suceava

În urma unei acțiuni efectuate la solicitarea Inspectoratului de Poliție Județean Suceava la instalații de debitare material lemnos, comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Suceava, împreună cu specialiști din cadrul S.O.P. –B.P.F.F.P.– I.P.J. Suceava și din cadrul Gărzii Forestiere Suceava au constatat desfășurarea de activități de debitare material lemnos fără deținerea autorizației de mediu la două asemenea instalații de pe raza județului.

În cauză au fost aplicate două sancțiuni contravenționale principale pentru încălcarea prevederilor OUG nr. 195/2005, în valoare totală de 20.000 lei, precum și două sancțiuni complementare de suspendare a activității de debitare material lemnos până la obținerea actelor de reglementare pe linie de mediu, conf. OG 2/2001.

De asmenea, în cauză au fost stabilite măsuri cu termene de realizare, în sarcina proprietarilor instalațiilor de debitare material lemnos, pentru intrare în legalitate.

Două gatere care funcționau fără autorizație de mediu au fost închise până la intrarea în legalitate, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava