Concert pascal
MOPAN Suceava

Matei Dima, alias BRomania și Codin Maticiuc sunt în plin turneu de lansare și promovare a ultimei lor mega-producții „Miami Bici 2”, cu care speră să dea lovitura după succesul uriaș înregistrat cu „Teambuilding”. Actorul Dragoș Bucur este de părere, însă, că filmele produse de BRomania sunt de o calitate inferioară și îndoielnică, notează click.ro. Și Mihai Trăistariu este necruțător cu ultimele producții românești care fac furori în cinematografe.

Invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, actorul și producatorul de film Dragoș Bucur și-a spus părerea despre producția „Teambuilding” a lui BRomania, pe care a catalogat-o ca fiind de o calitate inferioară, în ciuda succesului la publicul cinefil. „Mi se pare foarte tare că au reușit să ridice ștacheta la un milion de spectatori, păi așa ceva nu visam, înțelegi? Dacă vorbim de calitatea filmului, eu închid discuția după 10 secunde, pentru că nu avem ce să discutăm. Nu că nu a fost pe gustul meu. Din punct de vedere cinematografic n-am putea să-l încadrez la categoria film”, a spus Dragoș Bucur, în podcastul lui Cătălin Măruță, conform sursei citate.

Absolvent al unei Facultăți de Actorie din Constanța, artistul Mihai Trăistariu nu agreează nici el ultimele producții cinematografice românești, inclusiv cele difuzate pe Netflix.

„Nu-mi plac filmele românești, nu mă atrag pentru că se joacă prost și niciodată nu m-am uitat la ele. (…) În filmele astea noi, îi iau pe vloggeri, pe influencerii ăștia sau ce-or mai fi ei, sunt actori de aceștia de umplutură, care nu au nici un talent actoricesc. Îi pun să învețe trei replici pe de rost, nu se face așa! Eu pe Netflix nu mă uit decât la documentare și filme străine, atât!”, a declarat Mihai Traistariu, în exclusivitate pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dragos-bucur-si-mihai-traistariu-ii-fac-praf-pe-2322028.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava