Concert pascal
MOPAN Suceava

Dragoş Dolănescu (44 de ani) a renunţat la costumul elegant din campaniile electorale, şi-a suflecat mânecile şi a sărit în ajutorul celor peste un milion de şomeri din Costa Rica, ţară grav afectată de pandemia de coronavirus. Deşi are o familie numeroasă, fiind tatăl a trei copii, Dragoş a decis ca, din jumătate de salariu, să cumpere mâncare pentru cei sărmani. Click! prezintă fotografii emoţionante cu celebrul deputat, din timpul campaniei umanitare, dar şi un interviu de suflet.

Contactat de reporterii Click!, Dragoş Dolănescu a povestit despre situaţia din Costa Rica, grav afectată, din punct de vedere economic, de pandemia de coronavirus: ”Am decis ca, timp de câteva luni, să-mi donez jumătate din salariu. Prin urmare, din cei 3.000 de dolari, cumpăr fasole şi orez, mâncarea de bază a celor din Costa Rica. Tot eu transport marfa, cam 400 km, conduc o maşină închiriată, un fel de dubiţă. Ajut şi la descărcat, am cărat pe umăr peste o tonă de mâncare. Sunt deputat şi e un gest firesc, nu trebuie să fiu lăudat, aşa cum au făcut ziariştii costaricani. Din păcate, colegii mei politicieni nu mi-au urmat exemplul, deşi i-am rugat. În Costa Rica sunt în jur de 800 de cazuri de coronavirus şi au murit şase persoane, iar în urma restricţiilor avem un milion de şomeri. Ei ce mănâncă? Trebuie ajutaţi, nu au ce le pune copiilor pe masă!”.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/romanesti/romanesti/exclusiv-am-carat-o-tona-de-mancare-pentru-somerii-din-costa-rica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava