Concert pascal
MOPAN Suceava

Lidia Fecioru avea numai 18 ani atunci când a hotărât să se căsătorească, cu un bărbat ce era cu 10 ani mai are ca ea. Cu toate acestea, notează click.ro, chiar în ziua nunții, a avut parte de un șoc greu de închipuit atunci când a aflat că amanta viitorului ei soț era însărcinată!

Lidia Fecioru a aflat, chiar în ziua nunții, că amanta soțului ei este însărcinată, iar în ciuda dorințelor părinților ei, a pus capăt relației la numai o lună de la nuntă. În acel moment, Lidia Fecioru a fost bătută de mama ei, care nu știa că aceasta este însărcinată.

A doua zi, Lidia Fecioru a hotărât să își facă bagajele și să plece în Ucraina, chiar dacă urma să fie mamă singură. În cele din urmă, ea s-a îndrăgostit din nou. A avut încă un copil, alături de noul ei soț, însă nici această poveste de dragoste nu a fost una de durată. Fiind la acea vreme studentă la Facultatea de Medicină, Lidia Fecioru a refuzat să își încheie studiile, motiv care a dus la divorț.

Nici cea dea treia căsătorie nu a fost una norocoasă, deoarece a fost nevoită să divorțeze după ce a aflat că soțul ei o înșela, potrivit sursei citate. Cu toate acestea, un sprijin în viața Lidiei Fecioru au fost cei trei băieți ai ei.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/drama-nestiuta-a-lidiei-fecioru-in-ziua-nuntii-a-2345873.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava