Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut în special pentru interpretarea personajului „Gogoașă” din serialul autohton de comedie „Trăsniții”, a făcut dezvăluiri neștiute și nebănuite, legate de starea lui de sănătate. Se pare că acesta își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, în urma unui accident vascular cerebral suferit în copilărie. Constantin Zamfirescu a vorbit despre modul în care acest incident neplăcut și-a pus amprenta negativă asupra copilăriei sale, dar și a vieții de adult pe care o trăiește în prezent, potrivit click.ro.

„M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău”, a susținut Constantin Zamfirescu în cadrul unei emisiuni tv, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/drama-prin-care-trece-gogoasa-din-trasnitii-inca-din-copilarie-sunt-o-persoana-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava