Concert pascal
MOPAN Suceava

Una dintre cele mai așteptate competiții ale anului, Drift Rarău 2019, va avea loc în acest final de săptămână pe Transrarău. La competiție vor participa cei mai renumiți piloți din țară și din străinătate, în cadrul celei de-a 3-a etape a Campionatului Național de Drift.
Evenimentul va începe astăzi, de la ora 17:00, când pe platoul central din municipiul Câmpulung Moldovenesc va avea loc prezentarea piloților și a mașinilor de concurs. Programul zilei de sâmbătă începe la ora 9:00, pe Transrarău, cu antrenamentele piloților, la care va avea acces și publicul, oar de la ora 15:00 vor începe calificările. Duminică, de la ora 9:00 vor avea loc atrenamentele cu public, iar de la ora 15:00 va începe finala competiției.
Potrivit organizatorilor, acesul auto în zona dedicată competiției va fi posibil sâmbătă și duminică până la ora 09:00, între orele 13:00 – 15:00 și după ora 20:00. Accesul spectatorilor este permis în orice interval orar, cu respectarea indicațiilor organizatorilor sau a autorităților. De precizat că actualul lider al Campionatului Național de Drift este câmpulungeanul Răzvan Frățianu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava