Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto62 poze în acest set

Complexul BTT din Câmpulung Moldovenesc a găzduit, astăzi, două evenimente de tradiție organizate în acest municipiu, festivalurile „Drumul lemnului” și „Festivalul lăptarilor”. Vremea frumoasă din prima zi de octombrie și oferta gastronomică diversificată, dar și spectacolele și standurile expozanților au atras un public extrem de numeros la cele două evenimente. Deschiderea oficială a celor două festivaluri a avut loc în sunet de buciume, după care autoritățile locale și județene au vizitat standurilor expozanților. La deschiderea oficială, alături de primarul din Câmpulung Moldovenesc au fost prezenți președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, parlamentarii liberali Constantin Daniel Cadariu și Angelica Fădor, precum și mai mulți primar din zona de munte a județului.

Printre cei care au fost prezenți la evenimentele de astăzi de la Câmpulung Moldovenesc s-a numărat și liderul social democraților suceveni, senatorul Ioan Stan. În cadrul târgului au avut loc demonstrații și expoziții ale meșterilor populari, expoziții de artă culinară tradițională din Bucovina, o expoziție de utilaje pentru prelucrarea lemnului, dar și expoziții de bovine, ovine, capre, cai și câini ciobănești. De asemenea, cei prezenți la cele două festivalului au avut posibilitatea să deguste și delicioasele produse de stână. Oferta a fost completată și de plimbările cu caii și trăsurile. Pe tot parcursul zilei au avut loc și un maraton de spectacole folclorice susținute de ansambluri din Câmpulung Moldovenesc și din localitățile învecinate, dar și de Alexandra Haucă, Elisa Dominte, Sebastian Popa, Cătălin Maximiuc, Liliana Coca Cornelia Ștefan și alți interpreți.

 

„Drumul Lemnului” și „Târgul Lăptarilor” au adunat la Câmpulung Moldovenesc zeci de meșteri populari și producători locali, dar și un public extrem de numeros (FOTO), 3.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava