Concert pascal
MOPAN Suceava

Dua Lipa a crezut mereu că „nu este cool” să scrie cântece vesele.

Cântăreața în vârstă de 24 de ani – care are o relație cu modelul Anwar Hadid – și-a dat seama, odată cu crearea noului ei material discografic, ‘Future Nostalgia’, că cel mai bun lucru pe care a putut să îl facă a fost „să fie sinceră” în versurile sale. De asemenea, cântăreața a înțeles, după mult timp, că nu este nevoie ca piesele sale să fie mereu triste pentru a avea succes,.

Întrebată ce a învățat în timp ce a făcut noul disc, Dua Lipa a spus, potrivit contactmusic.com: „Să nu îmi fie frică de propriile emoții. Acest album este mult mai vesel decât primul. Foarte mult timp am crezut că pot face muzică doar tristă, ori care să aibă o semnificație ascunsă tristă. Am crezut că nu este cool să scriu cântece pop vesele. A trebuit să ies din cap la mine și să fiu sinceră și fericită. Și cred că, ieșind din zona mea de confort și vorbind despre lucruri foarte personale, am devenit fericită.”

Deși crede că este „înfricoșător” să scrie versuri atât de sincere, Dua crede că acest lucru i-a dezvoltat „o putere” de care trebuie să fie mândră. „Scriu despre lucruri extrem de personale și, uneori, este înfricoșător să îți pui pe hârtie experiențele, dar am învățat că nu trebuie să mă tem să simt și să îmi împărtășesc emoțiile și vulnerabilitățile. Asta nu mă face slabă. Asta, mai degrabă, mă face puternică.”, a adăugat artista, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava