Dua Lipa le-a promis fanilor că va lansa „foarte curând” muzică nouă, înaintea apariției celui de-al doilea material discografic, notează contactmusic.com.

Vedeta pop în vârstă de 23 de ani a lucrat intens la cel de-al doilea album din carieră, album care va veni după cel de debut, ‘Dua Lipa’, lansat în 2017. Cântăreaţa a spus că abia așteaptă să le arate fanilor rezultatul muncii sale. „Sunt atât de nerăbdătoare și de emoționată să vă prezint muzică nouă – foarte curând. Abia aștept să se întâmple.”, a spus Dua Lipa pentru ‘Entertainment Tonight’, conform sursei citate.

Autoarea hit-ului ‘New Rules’ a spus într-un interviu recent că noul album este „nostalgic” și că seamănă cu „o lecție de sport pe acorduri muzicale”. „Nu vreau să dezvălui prea multe. M-a stresat foarte mult gândul revenirii și acordării de interviuri, pentru că în gândul meu era numai asta: ‘Nu sunt pregătită să vorbesc despre noul album!’. Dar este, totuși, un album pop, puțin diferit, cu vibe-uri pline de nostalgie. Nu în ultimul rând, parcă ar fi o lecție de sport pe acorduri muzicale.”, a spus artista pentru BANG Showbiz, conform ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava