Dua Lipa le-a promis fanilor că va lansa „foarte curând” muzică nouă, înaintea apariției celui de-al doilea material discografic, notează contactmusic.com.

Vedeta pop în vârstă de 23 de ani a lucrat intens la cel de-al doilea album din carieră, album care va veni după cel de debut, ‘Dua Lipa’, lansat în 2017. Cântăreaţa a spus că abia așteaptă să le arate fanilor rezultatul muncii sale. „Sunt atât de nerăbdătoare și de emoționată să vă prezint muzică nouă – foarte curând. Abia aștept să se întâmple.”, a spus Dua Lipa pentru ‘Entertainment Tonight’, conform sursei citate.

Autoarea hit-ului ‘New Rules’ a spus într-un interviu recent că noul album este „nostalgic” și că seamănă cu „o lecție de sport pe acorduri muzicale”. „Nu vreau să dezvălui prea multe. M-a stresat foarte mult gândul revenirii și acordării de interviuri, pentru că în gândul meu era numai asta: ‘Nu sunt pregătită să vorbesc despre noul album!’. Dar este, totuși, un album pop, puțin diferit, cu vibe-uri pline de nostalgie. Nu în ultimul rând, parcă ar fi o lecție de sport pe acorduri muzicale.”, a spus artista pentru BANG Showbiz, conform ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava