Concert pascal
MOPAN Suceava

Sam Smith a anunţat că va lansa noi cântece pe 8 septembrie, prin intermediul platformei Spotify, informează contactmusic.com. Piesele sunt de cel de-al doilea album al starului, ‘TPH-50HR’, care va fi apărea în curând pe piaţă.

Vineri dimineaţă, cântăreţul în vârstă de 25 de ani, a postat pe contul său de Twitter o fotografie alb-negru cu data de lansare, alături de care a scris: „Bună dimineaţa, Londra!”.

Într-un mesaj pentru fanii săi, postat joi pe aceeaşi reţea de socializare, starul a scris, potrivit sursei citate: „În primul rând, vreau să vă mulţumesc. Vă mulţumesc pentru că aţi fost atât de răbdători şi m-aţi lăsat anul trecut să mă detaşez de toate şi să compun muzică nouă. Mă simt atât de bine şi am atât de multe poveşti pe care vreau să vi le spun! Aşteptarea aproape a luat sfârşit. Muzică nouă veţi auzi foarte, foarte, foarte, foarte curând. Sunt speriat şi nerăbdător în acelaşi timp. Mi-am pus sufletul şi inima în acest nou album.”

Noul album al lui Sam Smith se va numi ‘TPH-50HR’, potrivit unor informaţii apărute pe pagina sa de Wikipedia, şi va fi lansat în septembrie 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava