Concert pascal
MOPAN Suceava

Vânzarea biletelor la meciul din optimile Cupei României dintre Foresta Suceava – Dinamo Bucureşti continuă. Conducătorii clubului Foresta, prin vocea preşedintelui Andrei Ciutac, au anunţat că persoanele care doresc să intre în posesia unui bilet o pot face încă la stadionul Areni. Au mai rămas nevândute bilete la peluze. Trebuie spus că preţul unui bilet la peluză este de 30 de lei, iar partida de miercuri, 30 octombrie, este programată să înceapă la ora 19.30.

Mult mai întrebate au fost biletele la tribuna I şi tribuna a II-a, în ciuda preţului mai ridicat, 50 de lei, respectiv 40 de lei. Acestea s-au epuizat în cursul zilei de vineri, în mai puţin de trei ore. Trebuie de menționat faptul că mulți suceveni au avut ceva rețineri din cauza faptului căvremea se anunță a fi una friguroasă și este mult mai comod de stat în fotoliu în fața televizorului.

Pentru ca partida să poată avea loc pe Areni, în condiţiile în care va fi transmisă în direct pe trei posturi de televiziune, DigiSport, Telekom şi Look, Primăria Suceava s-a oferit să închirieze o instalaţie de nocturnă mobilă, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu trei ani, la meciul cu FCSB.

Costul total al operaţiunii se ridică la 265.000 de lei, adică aproximativ 55.000 de euro.

Partida se anunţă deosebit de interesantă şi prin prisma legendei create în jurul meciului de pomină din urmă cu 19 ani, când vechea Foresta izbutea să se impună în Ştefan Cel Mare cu scorul de 5-4, după ce a revenit de la 0-4.

Foresta a ajuns până în optimile de finală ale Cupei României după ce a eliminat formaţiile Bucovina Rădăuţi (scor 3-0), Aerostar Bacău (scor 2-1) şi Gaz Metan Mediaş (scor 2-1). Dinamo a intrat în competiţie în şaisprezecimi, fază în care a trecut de UTA Arad, cu 3-1.

Duel în noapte și pe frig între Foresta Suceava și Dinamo în optimile de finală, 8.6 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.6/10 (7 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava