Concert pascal
MOPAN Suceava

Chiar dacă nu este nimic confirmat, este foarte probabil ca meciul dintre Foresta și Dinamo din optimile Cupei României se va disputa joi, 31 octombrie, cu începere de la ora 21.00, urmând să fie transmisă în direct pe posturile de televiziune DigiSport, Telekom și Look. După ce edilul Sucevei, Ion Lungu a declarat că Primăria se va implica în închirierea unei instalații de nocturnă, devine tot mai clar că sunt îndeplinite toate condițiile ca partida să se desfășoare pe stadionul Areni.

„Am avut o discuție cu primarul Ion Lungu, din care am înțeles că deliberativul local intenționează să aprobe din nou închirierea unei instalații de nocturnă, așa cum s-a întâmplat în urmă cu trei ani, la meciul cu Steaua. Este un lucru bun pentru oraș și pentru fanii noștri că un meci atât de important se poate juca la Suceava și pe această cale doresc să mulțumesc Primăriei pentru susținere”, a precizat Andrei Ciutac, președintele Forestei.

Dată fiind faptul că Dinamo este un nume în fotbalul românesc și a legendei create în jurul meciului de pomină din urmă cu 19 ani, când vechea Foresta izbutea să se impună în Ștefan Cel Mare cu scorul de 5-4, după ce a revenit de la 0-4, era de așteptat ca partida să fie programată în nocturnă, la o oră de maximă audiență.
Foresta a ajuns până în optimile de finală ale Cupei României după ce a eliminat formațiile Bucovina Rădăuți (scor 3-0), Aerostar Bacău (scor 2-1) și Gaz Metan Mediaș (scor 2-1). Dinamo a intrat în competiție în șaisprezecimi, fază în care a trecut de UTA Arad cu 3-1.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava