Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, a anunțat că săptămâna aceasta, la Palatul Parlamentului a avut loc evenimentul anual „Mic Dejun cu Rugăciune”, tema ediției de anul acesta fiind „Valori identitare europene”. Dumitru Mihalescul a precizat că eveniment încununează activitatea anuală a Grupului Creștin de Rugăciune al Parlamentului României.

„În calitate mea de Președinte al Grupului Creștin de Rugăciune le-am vorbit invitaților despre cât de importante sunt valorile Lui Dumnezeu lăsate pe pāmânt: iubire, bunătate, iertare, pace, slujire, iar noi,  ca aleși ai poporului avem datoria de a lupta pentru a învinge răul prin bine și de a face tot ce ne stă în putință ca istoria țării noastre să înainteze spre bine și pace, păstrând valorile noastre creștine identitare”, a spus Mihalescul.

El a ținnut să precizeze că a fost o onoare că pe lângā vorbitorii de seamă, printre care președintele Academiei Române, Acad. Prof. Univ. Dr. Ioan Aurel Pop, Preot Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, consilierul de stat în Administrația Prezidențială, Sergiu Nistor care a transmis un mesaj din partea Președintelui României, la eveniment au participat demnitari ai statului român, reprezentanti ai Guvernului, Parlamentului și ai administratiei locale, preoți de diferite ranguri, pastori si reprezentanti ai tuturor cultelor crestine din tară, invitați din străinătate,  artiști de renume precum soprana Laura Bretan și corul Corul „Ison” al Seminarului Teologic ortodox din București ce i-au încântat în mod deosebit cu interpretările lor.

„Să ne ajute Dumnezeu să aducem în fiecare an la aceeași masă oameni care fac parte din confesiuni diferite, partide diferite, dar sunt uniți de același crez comun, aceeași dorință de a face din comunitatea noastră o lume mai bună!”, a încheiat deputatul PNL de Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava