Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul, este revoltat de faptul că Parlamentul României a fost convocat în sesiune extraordinară doar pentru a se adopta legi în interesul unor persoane, deși românii așteaptă de mai bine de un an și jumătate legi care să rezolve problemele de bază ale societății românești, respectiv educația, sănătatea, infrastructura și  agricultura.
„Domnul Dragnea a semnat cu mâna sa convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară pentru a modifica unele articole din Codul penal și din Codul de procedură penală, care îl enervează la culme și de care depind condamnările sale penale. Oare faptul că oamenii mor cu zile în spitale nu reprezintă un motiv suficient de puternic pentru a convoca Parlamentul în sesiune extraordinară și a adopta legi în favoarea pacienților? Faptul că peste 2.000 de școli nu vor avea autorizații de funcționare nici în această toamnă, că elevii nu vor avea manuale noi sau că 1 din 5 copii nu merge la școală nu este o situație excepțională care să justifice o sesiune extraordinară? Fisurile care se adâncesc în economie și în bugetul de stat, lipsa totală a investițiilor sau prețurile și ratele bancare care cresc de la o zi la alta nu sunt motive pentru care Parlamentul să muncească și în vacanța parlamentară?”, a spus deputatul Dumitru Mihalescul.

El a spus că fiind la primul mandat de parlamentar poate să spună, „cu multă amărăciune”, că de un an și jumătate de când PSD și ALDE dețin toată puterea în România, se pot număra pe degetele de la o mână legile care aduc un strop de mai bine în viețile românilor. „Când m-am hotărât să candidez pentru un loc în Parlament, am crezut că rolul Parlamentului este acela de a face legi pentru cei mulți, nu pentru șefii de partide sau pentru grupuri restrânse. Din păcate, cu PSD și ALDE la putere, majoritatea legilor sunt făcute în interesul lor și al grupurilor de interese din jurul lor”, a mai declarat Dumitru Mihalescul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava