Concert pascal
MOPAN Suceava

15 candidați la concursul de titularizare au primit note mai mari de 7 în urma reevaluării lucrărilor. Aceștia au șanse acum să prindă un post cu durată nedeterminată în învățămîntul sucevean la repartizarea care va avea loc în zilele de 8 și 9 august.
La Concursul național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate (proba scrisă – 20 iulie 2016), în județul Suceava au fost depuse 126 de contestații. Potrivit IȘJ, în urma recorectării lucrărilor: 47 de note au rămas nemodificate, 29 de note au fost scăzute, iar 50 crescute. Dintre acestea, 37 note au fost crescute cu puncte în intervalul 0 – 1 punct, 10 note crescute cu puncte în intervalul 1 – 2 puncte, iar 3 note crescute cu mai mult de 2 puncte. Ccea mai mare creștere este de 2,75 puncte pentru o teză la disciplina educație muzicală. Așa se face că, statistica rezultatelor după contestații devine: Note sub 5 : 137, note între 5- 6,99: 196, note între 7-9,99: 212, note de 10 : 1.
Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 8 şi 9 august.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să fi obţinut minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să fi obţinut minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava