Concert pascal
MOPAN Suceava

Trupa britanică Duran Duran se simte motivată de reușitele pe care le-a avut în trecut, potrivit toboșarului Roger Taylor. Grupul, care a luat naștere în 1978, s-a bucurat de un succes răsunător de-a lungul carierei, success care încă îi mai inspiră pe membrii grupului. Întrebat cum reușesc să se mențină actuali și ‘fresh’, toboșarul Roger Taylor a declarat, potrivit contactmusic.com: „Suntem motivați de succesele pe care le-am avut în trecut. Este ceva să ajungi la acel nivel din nou. Dar în același timp, nu vrem să ne blocăm în trecut. Vrem să fim actuali, moderni. Vrem să fim parte din viitor.”

În ciuda carierelor de succes, Roger mai spune că el și colegii săi de trupă – Simon Le Bon, Nick Rhodes și John Taylor – încă se mai dezvoltă ca artiști.

„Cu toții ne dezvoltăm ca muzicieni. Eu și John vorbeam despre asta recent: Nu poți rămâne într-un punct. Trebuie mereu să încerci să crești, cât de mult poți. De exemplu, fiecare oră în care cânți te ajută să evoluezi ca artist. Luând în considerare sutele de ore în care noi am cântat împreună în ultimii ani, cu siguranță ne-am dezvoltat…”, a mai spus muzicianul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava