• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Echipa masculină de volei speranţe a Clubului Sportiv Școlar „Nicu Gane” din Fălticeni a încheiat anul 2018 pe locul I în seria din care face parte în Campionatul Naţional. Voleibaliștii antrenaţi de Ionel Ciocan au participat zilele trecute la turneul cu numărul trei din prima parte a competiţiei, ce a avut loc la Botoșani.

Ca și la primele două turnee, tinerii voleibaliști din Fălticeni au reușit să câștige primul loc, chiar dacă au cedat un meci din cele trei disputate. CSȘ „Nicu Gane” a făcut două partide foarte bune cu gazdele de la CSȘ Botoșani și CSȘ Bacău, dar a pierdut surprinzător cu echipa din Bistriţa, acesta fiind primul eșec în nouă meciuri disputate în acest sezon. În urma rezultatelor de la primele trei turnee, elevii lui Ionel Ciocan sunt primii în grupă și s-au calificat deja în faza următoare a competiţiei, indiferent de rezultatele de la ultimul turneu, cel de la Bistriţa, programat luna viitoare.

„Echipa a greșit mult, neforţat în meciul cu Bistriţa, și asta ne-a costat. Sper să fi învăţat și din acest duș rece și să nu mai greșim așa de mult în confruntările viitoare, astfel să ne îndeplinim obiectivul, adică să ne calificăm de pe primul loc, dar asta se va stabili la ultimul turneu”, a explicat antrenorul Ionel Ciocan.
CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni a folosit în turneul de la Botoșani un lot format din voleibaliștii: Vlad Lungu, Pavel Coţovanu, Teodor Macovei, Sabin Hortopeanu, Gariel Romanică, Răzvan Mogage, Sabin Călugăriţa, Eduard Toader, Mihnea Ciocan, Cezar Ciubotariu, Ciprian Solcan, Emanuel Corduneanu și Leonard Oanea.

Rezultatele turneului III:
CSȘ Bacău– LPS Bistriţa    3–0
CSȘ Nicu Gane Fălticeni – CSS Botoșani    3–0
CSȘ Botoșani – LPS Bistriţa    3–1
CSȘ Nicu Gane Fălticeni – CSS Bacău    3–0
CSȘ Botoşani – CSS Bacău    3–0
CSȘ Nicu Gane – LPS Bistriţa    1–3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava