Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația LPS Suceava a reuşit să se califice la turneul final al Campionatului naţional de rugby pentru juniori U18 după ce în meciul de baraj, disputat la finele săptămânii trecute, s-a impus în faţa grupării Steaua Bucureşti cu 15-10 (10-5). Eroul disputei a fost suceveanul Andrei Portariu care a marcat două eseuri.

La sfârşitul primei părţi a campiontului Zonei Moldova, LPS Suceava se afla pe un merituos loc trei în clasament la o diferenţă lejeră de locul IV. În retur însă, în mod cu totul surprinzător, formaţia de pe poziţia a IV-a, Stejarul Buzău, a câştigat toate partidele, unele în compania unor echipe în faţa cărora pierduse crunt pe teren propriu! În aceste condiţii, echipa LPS Suceava a trebuit să joace un meci de baraj pentru accesul la turneul final, la Focşani, în compania grupării Steaua Bucureşti.

Elevii antrenorului Dumitru Livadaru au deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă transformată de Mihăiţă Corhan. Cel ami în formă jucător al grupării sucevene, Andrei Portariu a reuşit un eseu în minutul 25, eseu transformat de acelaşi Corhan. La 10-0 în favoarea lor, bucovinenii s-au relaxat puţin şi la ultima fază a primei reprize bucureştenii au reuşit şi ei o încercare.

Partea a doua a meciului dintre LPS Suceava şi Steaua Bucureşti a fost una deosebit de încrâncenată, ambele formaţii dorindu-şi mult victoria. Cei care au punctat primii au fost bucureştenii care au reuşit să egaleze la 10. Pe final însă, sucevenii s-au mobilizat exemplar şi acelaşi Portariu, declarat cel mai bun jucător al partidei, a culcat balonul în terenul de ţintă advers şi LPS Suceava – Steaua s-a încheiat cu scorul de 15-10.

În urma acestui rezultat, LPS Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului naţional de Rugby pentru juniori U 18, turneu care va începe pe 5 iulie la Mangalia.

Din lotul echipei LPS Suceava la meciul de baraj au făcut parte sportivii: Tăuteanu, Zaharia, Timoficiuc, R.Nistor, Cristi Sandu, S.Rusu, Portariu, Beldiman, Giurcă, Alucăi, Custrin, Zimbru, Ivanov, Corhan, David Laurenţiu. Au mai jucat: Acălinei, Serediuc şi Netbai.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava