Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, sala LPS Suceava a găzduit meciurile din cadrul grupei a III-a a celui de-al doilea turneu semifinal al Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori III. Echipa locală, pregătită de Răzvan Bernicu, a avut ca adversare formațiile Academia Minaur Baia Mare, LPS Piatra Neamț și CSȘ Sighișoara.
Micii handbaliști suceveni s-au impus în fața grupării din Baia Mare cu 23-21 la capătul unui joc aprig disputat. În cel de-al doilea meci, LPS Suceava a înfruntat mai vechea ei cunoștință, LPS Piatra Neamț. Partida a fost pe muchie de cuțit și s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 21-20.
Ultimul joc al turneului sucevean s-a disputat între LPS Suceava și CSȘ Sighișoara și s-a încheiat la egalitate, 24-24. În urma acestui rezultat, ambele echipe s-au calificat la turneul final, sucevenii de pe primul loc al clasamentului grupei a III-a.
”Îi felicit pe băieții mei pentru modul în care au luptat și sunt bucuros că am ajuns printre cele mai bune opt echipe din România la categoria juniori III. E bine că nu avem niciun jucător accidentat și la turneul final, cu puțin noroc, ne putem lupta pentru o medalie” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori III a LPS Suceava, Răzvan Bernicu.
LPS Suceava a abordat turneul semifinal de la Alexandria cu urmatorul lot: Denis Căunic, Marius Fica, Alexandru Babiuc – Antonio Pintilei, Ovidiu Cozorici, Casian Gabinat, Dan Ursu, Emanuel Muntean, Ioan Muntean, Ionut Logofătu, Claudiu Lăzurcă, Samuel Stanciuc, Robert Chirilă, Lucian Rusu, Albert Vizitiu și Alex Păstru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava