Concert pascal
MOPAN Suceava

Ed Sheeran a scris șase din piesele care se vor afla pe noul album al trupei Westlife, ‘Spectrum’, album care va marca revenirea grupului, informează contactmusic.com.

Mark Feehily, din trupă – care mai este formată din Shane Filan, Kian Eganan și Nicky Byrne – a mărturisit că, pe lângă piesa principală, ‘Hello My Love’, starul britanic de 28 de ani a mai scris, împreună cu producătorul Steve Mac, încă cinci melodii de pe disc.

Mark a spus pentru OfficialCharts.com: „A făcut șase din piesele de pe album. Asta înseamnă jumătate din album. Într-o zi, Ed a intrat în studio și a spus ‘Pur și simplu îmi doresc să scriu piese pentru Westlife’. A fost o colaborare foarte naturală și bună.”

Noul material discografic al autorilor hit-ului ‘What About Now’ reprezintă primul disc după cel din 2010, ‘Gravity’, și va fi lansat pe 6 septembrie.

Grupul a spus recent, potrivit sursei citate, că noul album va reda perfect noua lor energie. „Titlul ‘Spectrum’ vine după niște discuții în care noi ne-am dat seama că ne simțim mai tineri, mai fericiți și mai energici ca oricând în cariera noastră. ‘Spectrum’ este un titlu care sugerează că diferitele forme și culori ale personalităților noastre se îmbină perfect și într-un mod unic ce creează ‘Westlife’. Este, de asemenea, un cuvânt care reprezintă diferitele forme și culori din trupă – adică metafora perfectă pentru punctele noastre de vedere diferite, pentru perspectivele noastre diferite, care, într-un fel ciudat, funcționează perfect împreună.”

Trupa, care a colaborat și cu James Bay la ‘Spectrum’, a mai spus că acest nou LP reprezintă „cea mai bună versiune posibilă a Westlife”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava