• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În perioada 4-9 august, municipiul şi judeţul Suceava vor fi gazda ediţiei cu numărul 18 a turneului internaţional de fotbal „Patru Regiuni pentru Europa”, o competiţie rezervată juniorilor sub 16 ani, născuţi în anul 2003. La fel ca în fiecare an, pe teren se vor afla selecţionatele celor patru regiuni înfrăţite, judeţul Suceava, regiunea Cernăuţi din Ucraina, Schwaben din Germania şi Mayenne din Franţa, meciurile urmând să aibă loc pe stadionul Areni din municipiul Suceava. Oficialii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, alături de cei de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, au început de ceva timp selecţiile pentru echipa ce va reprezenta judeţul nostru şi urmează ca-n perioada următoare să definitiveze lotul şi să înceapă pregătirea specifică pentru acest turneu.
„Anul trecut s-a schimbat sistemul de joc al meciurilor, tocmai pentru ca delegaţii să aibă mai mult timp pentru socializare şi pentru excursiile organizate de gazde. Astfel, jocurile vor avea loc în două zile, cele patru echipe urmând să dispute câte o repriză de 35 de minute, în sistemul fiecare cu fiecare, în ambele zile de competiţie. După ce vom termina selecţia vom stabili un program de pregătire, astfel încât să fim într-o formă foarte bună la turneu. Avem o generaţie 2003 cu jucători talentaţi şi suntem încrezători că la această ediţie vom câştigat trofeul, pentru a doua oară de când este organizat turneul”, a explicat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava