Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministrul delegat pentru învăţământul superior, Mihnea Costoiu, i-a evidenţiat în mod special în discursul său de la deschiderea oficială a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică trei persoane, dintre care doi suceveni, despre care a spus că sunt cei care au făcut ca acest eveniment este organizat la Suceava. Cei doi suceveni sunt Iustina Crăciun şi Petru Crăciun, din Fălticeni, alături de Denis Turcu. „Vreau să-i invit lângă mine doi prieteni speciali: Denis Turcu şi Iustina Crăciun. Sunt doi tineri cu care vreau să stau alături pentru a fi un exemplu pentru România. Sunt doi tineri care au făcut performanţă în astronomie şi astrofizică. Celor doi şi profesorului Petru Crăciun trebuie să le mulţumiţi în primul rând pentru faptul că această olimpiadă se desfăşoară în România, aici la Suceava”, a spus ministrul Mihnea Costoiu.

Trebuie spus că suceveanca Iustina Crăciun este cea care a obţinut locul I la ediţia de anul trecut a Olimpiadei Internaţionale de Astronomie şi Astrofizică. La ediţia de anul acesta, din echipele care reprezintă România face parte şi rădăuţeanul Tudor Creţu.

El a ţinut să le mulţumească şi tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, respectiv fostului ministru al educaţiei, Ecaterina Andronescu, rectorului Universităţii „Ştefan cel Mare”, Valentin Popa, preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, prefectului Florin Sinescu, şefului învăţământului sucevean, Gheorghe Lazăr, dar şi primarilor din Suceava şi Gura Humorului, Ion Lungu, respectiv Marius Ursaciuc.

Ei sunt sucevenii care au făcut ca Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Atrofizică să fie organizată la Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava