• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Au vrut să fie nişte bombe sexy, dar s-au sluţit în ultimul hal! Bianca Drăguşanu, Daniela Gyorfi, Ana Maria Mocanu, Loredana Chivu şi Margherita de la Clejani sunt doar câteva dintre vedetele autohtone care au abuzat de bisturiul medicului estetican, iar acum sunt de nerecunoscut, notează click.ro.

Fata Clejanilor, Margherita, a ajuns la 24 de ani să nu mai ştie numărul intervenţiilor pe care şi le-a făcut. S-a operat la sâni prima dată în 2012, apoi a continuat cu faţa. „Forma sprâncenelor o îmbătrâneşte foarte tare. Îi recomand ca o perioadă să nu mai viziteze cabinetele esteticienilor, pentru că peste zece ani nu se va mai recunoaşte. Şi-a făcut o rinoplastie, şi-a mărit buzele şi are injecţii cu botox”, a precizat medicul estetician pentru Click!.

Citeşte articolul complet şi vezi FOTO pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ele-sunt-victimele-bisturiului-vedetele-noastre-arata-ca-niste-papusi-de-plastic

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava