Concert pascal
MOPAN Suceava

Elena Chiriac, mezina de la Survivor, are doar 19 ani, dar CV-ul ei este impresionant. Și în sport, dar și în televiziune. Elena este multiplă campioană națională la taekwondo, are la activ două reality-show-uri, dar și câteva prezentări de modă, scrie click.ro.

Elena Chiriac s-a născut pe 28 mai 2002, iar de la vârsta de 5 ani a început să apară în diverse reclame. A fost mereu atrasă de camera de luat vederi, dar și de ideea de a face performanță într-un sport în care disciplina și ambiția sunt valori de bază: artele marțiale. Elena Chiriac a reușit să păstreze aceste pasiuni atât de antitetice și să le valorifice frumos. A studiat actoria la colegiul Westminster Kingsway, din Anglia, a prezentat diverse evenimente, dar a defilat și pe podiumul de modă, ca o adevărată profesionistă, mai ales în colecțiile lui Cătălin Botezatu. În tot acest timp, performanța sportivă nu s-a diminuat, ba dimpotrivă, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/primetime/elena-chiriac-fata-rea-in-ring-diva-pe-podiumul-417771.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava