Concert pascal
MOPAN Suceava

Mai sunt doar o mână de oameni, însă se pare că Faimoșii în loc să se sudeze într-o echipă puternică, se lasă dezbinați de certuri și conflicte tot mai puternice. Protagoniștii scandalului de marți seara, 5 aprilie, au fost 3 contra 1, și anume TJ Miles, Mari Fica și Marian Drăgulescu împotriva Elenei Chiriac, notează click.ro.Totul a pornit, se pare, de la atitudinea Elenei Chiriac, care a fost acuzată de falsitate și răutate. Aceasta a făcut mai multe comentarii în legătură cu modul în care colegii ei s-au împrietenit cu Războincii, după unificare, iar replica a venit imediat. „Faptul că ei cred că aia le sunt prieteni e o rușine. Sunt luați la mișto. Noi de asta pierdem.”, a spus Elena la testimoniale, când cearta luase deja amploare, după ce Elena ar fi refuzat să le ofere colegilor ei apă.

„Nu am văzut în viața mea un om ca tine. Minți mult. O să te muște karma de știi tu unde, când nu o să mai câștigi colanul de imunitate. O să pleci cu primul avion. Ești aici doar pentru că ai câștigat ăla, altfel plecai de mult. Ești toxică și ești o femeie rea, îți acoperă toată frumusețea. E păcat, mi-e milă de tine. (..) O să se vadă și se vede. Tensiunile din echipă își spun cuvântul.”, i-a spus TJ Miles Elenei, potrivit sursei citate.

De aceeași părere au fost și Marian Drăgulescu și Mari Fica, iar prietena ei, Laura Giurcanu, nu a intervenit să îi ia apărarea. Aceștia susțin că Elena ar fi de vină pentru neînțelegerile și atmosfera negativă din echipă.

Atacul a început la adresa colegilor Marian și TJ, iar ulterior s-a răsfrâns și asupra lui Mari. Elena le-a spus celor doi că nu sunt „bărbați” și că sunt „frustrați”, l-a numit pe Marian „milog”, iar despre Mari Fica a declarat că nu are personalitate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/elena-chiriac-si-a-pus-faimosii-in-cap-nu-am-513227.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava