Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

O lecție de viață a fost „Survivor All Stars” pentru Elena Ionescu (35 de ani), cea de-a doua Faimoasă care a părăsit competiția după ce a fost eliminată la cel de-al doilea duel, pierzând în fața Roxanei Nemeș.

Elena Ionescu, cea care a câștigat primul sezon „Survivor România”, pe data de 31 mai 2020, și-a păstrat zâmbetul pe buze până la final, chiar dacă a plecat acasă după doar două săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Cât a stat în junglă, artista s-a gândit mereu la fiul ei, Răzvănel (5 ani), iar după ce a ieșit de la „Survivor All Star” și-a sunat imediat familia și a mâncat cât a putut de mult, făcându-și toate poftele culinare. Dar artista are acum un obiectiv precis: își dorește liniște sufletească și vrea să își întemeieze o familie, ceea ce ne-a declarat și exclusiv pentru Click!

Elena, te așteptai să ieși din emisiune așa repede? Ți-ar fi plăcut să reziști mai mult?

Nu mi-am impus un timp anume cât să rămân în Survivor! M-am bucurat de experiență atât cât a fost, cu toată dăruirea și bucuria! Evident că mi-ar fi plăcut să rezist mai mult, dar așa cum se vede și se știe, Survivor este un joc imprevizibil la care trebuie să fii mereu pregătit pentru orice provocare, fie că te avantajează sau nu!

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și ce crezi sau cine îți va lipsi cel mai mult?

Cu Ana, Zanni și Ștefi! Eram, cumva, pe aceeași lungime de undă și ne înțelegeam atât social, cât și sportiv, prin sfaturile și direcția comună în beneficiul echipei!

Ce planuri ai acum că revii la realitate?

Planuri sunt multe! Lucrez la o piesă nouă, vreau să sudez proiectul cu band-ul pe care l-am început înainte de a pleca! Vreau să mă ocup mai mult de muzică, pe care am cam neglijat-o în ultimii ani!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/elena-ionescu-are-planuri-marete-dupa-survivor-2335667.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava