• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Peste 200 de elevi suceveni s-au întors din vacanţa de vară cu păduchi. Ca la fiecare început de an şcolar, şi în 2015, elevii s-au prezentat la cursuri bolnavi, cu micoze, angine, boli parazitare, majoritatea cauzate de lipsa igienei corporale. Cazurile au fost descoperite de medici în urma controalelor efectuate zilele trecute, atât în unităţi şcolare din mediul rural, dar şi din mediul urban. La începerea anului şcolar, medicii şi asistenţii din cabinetele şcolare, la oraş, dar şi medicii de familie, în mediul rural, au efectuat examenul medical pentru depistarea anumitor boli contagioase.

Din nefericire, rezultatele triajului epidemiologic efectuat în 488 de unităţi de învăţământ au evidenţiat că nu toţi dintre cei 80. 634 de copii examinaţi sunt sănătoşi, cadrele medicale înregistrând 864 de cazuri de îmbolnăviri. Elevii au fost găsiţi cu varicelă, angine, alte boli infecţioase, râie, păduchi, micoze, alte boli parazitare. DSP Suceava a anunţat că pune la dispoziţie tratament gratuit pentru cazurile de pediculoză. În urma recontrolului, au rămas doar 6 cazuri de pediculoză şi un caz de scabie, a mai informat DSP.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava