Concert pascal
MOPAN Suceava

Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, instituție aflată în subordinea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, va derula proiectul „Excursie tematică pentru elevi iși profesorii români din regiunea Cernăuți” la Brașov, Sinaia, Bușteni și Bran, în perioada26-28 iulie 2019. Proiectul se desfășoară cu sprijinul Centrului Bucovinean Independent de Cercetări Actuale din Ucraina.
În cadrul excursiei tematice care se va desfășura pe parcursul a trei zile, cei 40 de copii și însoțitori din regiunea Cernăuți, Ucraina, vor avea oportunitatea să viziteze obiective relevante din punct de vedere cultural-istoric, cât și spiritual: Castelul Peleș, Castelul Bran, iar în Brașov vor vedea Biserica Neagră, Piața Sfatului, Strada Sforii, Muntele Tâmpa, Cetatea Brașovului,Turnul Alb, Turnul Negru, Bastioanele Țesătorilor și Graft.

Acțiunea își propune creșterea gradului de informare cu privire la valorile istorice, culturale și spirituale româneşti în rândul etnicilor români din regiune, promovarea identității culturale, etnice, lingvistice și spirituale românești, dar și creșterea numărului de promotori ai valorilor naționale și ai culturii românești în regiunea Cernăuți.

Proiectul se desfășoară cu aprobarea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava