Concert pascal
MOPAN Suceava

Lucrările de modernizare a drumurilor naționale din județul Suceava sunt în grafic iar în unele situații chiar peste graficul prestabilit. Afirmația a fost făcută de prefectul Mirela Adomnicăi în cadrul unei conferințe de presă în care a trecut în revistă stadiul tuturor lucrărilor la drumurile naționale de pe raza județului. Referindu-se la DN18, Adomnicăi a arătat că pe lotul 3 de la limita de județ până la ieșire din Cârlibaba s-a trecut la realizarea marcajelor executându-se deja în jur de 40% din lucrare. La Centura Sucevei, a spus prefectul, ritmul este unul alert întârzierile cauzate de vreme fiind aproape recuperate. Mirela Adomnicăi a precizat că în a doua jumătate a lunii august se va turna stratul de uzură pe toată varianta ocolitoare a municipiului Suceava.

Încep lucrările pe DN2 între Spătărești și Drăgușeni

”Și la celelalte lucrări din județ ritmul este bun. Astăzi terminăm covorul asfaltic pe DN2 Bunești- Cumpărătura și începând de mâine dimineață relocăm utilajele pe cealaltă porțiune din DN2 Spătărești-Drăgușeni. Între Bunești-Cumpărătura am asfaltat în regie proprie 4 km de drum iar de Spătărești la Drăgușeni asfaltăm alți 24 de km. Mâine se finalizează și lucrarea contractată pe porțiunea Vicovu de Jos-Vicovu de Sus, 4 km executați de Florconstruct. De asemenea, săptămâna viitoare finalizăm ultimii 10 km de covor asfaltic de pe DN17B Chiril-Dorna Arini. Am reușit în 2018 și 2019 să asfaltăm DN17B pe Valea Bistriței. Între Palma și Ciumârna sunt în curs de executare încă 5 km de covor asfaltic pe care îl finalizăm săptămâna viitoare urmând să abordăm DN2E Păltinoasa-Marginea, DN17A Sucevița-Rădăuți, Rădăuți-Ratoș și Vama –Pojorâta”, a arătat prefectul.

Săptămâna viitoare, recepția la podul de pe DN17A de la Paltinu

Mirela Adomnicăi a menționat că săptămâna viitoare se face recepția lucrărilor la podul de pe DN17A de la Paltinu începute anul trecut și finalizate acum. Reparațiile capitale au costat 1,6 milioane de lei și au fost executate de aceeași firmă care a lucrat și la podul de la Milișăuți. Prefectul a mai spus că alte șase poduri afectate de inundații vor intra în reparații în perioada următoare și anume cele de la Capu Codrului, Ciumârna, Crucea, Păltinoasa, Sucevița și Vatra Moldoviței. ”Iată că din punct de vedere al infrastructurii naționale lucrurile se mișcă bine în județul Suceava”, a concluzionat prefectul Mirela Adomnicăi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava