Concert pascal
MOPAN Suceava

Ella Eyre a dezvăluit că plănuiește să înregistreze ˝cel puțin cinci albume˝ sperând să reziste în industria muzicală încă 30-40 de ani, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața, în vârstă de 21 de ani – al cărei album de debut ´Feline´ este programat să apară spre finalul acestei luni – a recunoscut că vrea să aibă o carieră îndelungată, atât în industria muzicală cât și în actorie.

Ea a declarat: ˝Am început prin a face teatru muzical în timpul școlii și am realizat că îmi place să cânt în timp ce interpretam rolul Tallulah în ´Bugsy Malone´. Mi-ar plăcea să joc mai mult în filme, să înregistrez cel puțin cinci albume și să scriu mai mult – vreau să fac parte din această branșă 30-40 de ani. Am scris peste 300 de cântece. Unele s-au vândut în Japonia și Europa, în timp ce altele au succes aici, cum ar fi piesa ´Changing´ interpretată de Sigma și Paloma Faith, care a fost pe poziția fruntașă a topurilor.˝

Interpreta single-ului ´Together´ a dezvăluit și că este inspirată de muzica lui Amy Winehouse fiindcă și aceasta a scris cântece despre experiențele personale, mai notează sursa citată.

Ella a spus pentru ziarul The Daily Telegraph: ˝Amy reprezintă una dintre cele mai mari influențe asupra mea. Nu doar că avea o voce incredibilă, dar și muzica ei este atât de tragică și te regăsești în ea. Îmi place să scriu doar despre lucrurile care mi s-au întâmplat mie, deci cântecele ei sunt o inspirație.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava