Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Ellie Goulding vrea să poate să meargă în turnee cât mai mult, astfel a adoptat o dietă aproape-vegetariană și face foarte mult sport, pentru a se menține cât mai sănătoasă, potrivit contactmusic.com.

Artista, care a cântat joi noapte la evenimentul ‚Victoria’s Secret Fashion Show’, în New York, a mărturisit că are foarte mare grijă să mănânce cât mai sănătos.
Ea a spus, potrivit sursei citate: „Spun despre mine că sunt o vegetariană aspirantă. Este o provocare, dar nu ceva imposibil. Trebuie doar să mănânci sau să bei foarte multe verdețuri. Îmi fac suc natural aproape în fiecare zi. Pun în el tot felul de lucruri precum banane, avocado, spanac, broccoli – orice găsesc în frigider. Cartofii dulci prăjiți și salatele sunt felurie mele de mâncare preferate. De asemenea, mănânc foarte multă quinoa și nuci, dar îmi plac foarte mult și chipsurile. De fapt, este foarte ușor să fii vegetarian, pentru că foarte multe feluri de ‚junk food’ sunt vegane!”

Ellie Goulding a mai spus că mereu își face timp să facă sport între show-urile pe care le susține: „Când nu sunt pe drumuri, antrenorul meu vine acasă la mine de câteva ori pe săptămână și alergăm în aer liber, iar apoi facem antrenament cu greutăți. Ori, merg eu la sala lui de sport. Îmi place foarte mult, pentru că jumătate din ședință alerg și jumătate mă antrenez cu greutăți sau fac exerciții la saltea.”, a mai spus cântăreața.

Cu toate acestea, Ellie a mărturisit că nu tot timpul trăiește atât de sănătos.
„Am fumat mult timp și alcool încă mai consum. Cred că fiecare dintre noi trebuie să găsească o balanță. Vrem să fim mereu în formă și să mâncăm sănătos, dar asta nu se va întâmpla niciodată. Fiecare dintre noi se confruntă cu stres. Uneori, la finalul unei zile, îmi doresc să beau un pahar de alcool și nu-mi este rușine să recunosc asta.”, a adăugat Ellie Goulding.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava