Concert pascal
MOPAN Suceava

Coregaful român Emil Rengle a fost invitat să facă parte din show-ul unuia dintre cele mai prestigioase gale muzicale din lume, Europe Music Awards 2015 (EMA). Astfel, Emil Rengle va fi singurul român care se va alătura artiștilor ce vor urca pe scena show-ului găzduit, în acest an, de britanicul Ed Sheeran.

Apreciat atât în România, cât și în Europa și peste ocean pentru talentul și viziunea artistică ieșite din comun, Emil Rengle a fost invitat să ia parte la EMA 2015. Astfel, cel care a fost supranumit „coregraful vedetelor” va încheia turneul său de workshop-uri de dans susținute în Elveția și Marea Britanie pe scena EMA 2015. Românul va împărți scena cu Pharell, Ed Sheeran, Ellie Goulding sau Macklemore, ale căror spectacole au fost deja anunțate în cadrul show-ului din acest an.

EMA este evenimentul muzical ce reunește an de an în Europa cele mai îndrăgite staruri internaționale din industria muzicii. În cadrul fiecărei ediții sunt premiate cele mai bune compoziții audio și video, dar și cei mai talentați cântăreți din lume. Cunoscut pentru complexitatea și nonconformismul spectacolului, EMA se află la ediția cu numărul 21 și va avea loc în Milano.

Despre Emil Rengle

Creativitatea și abilitățile sale au fost construite treptat, întâi pe scena de la UNATC, apoi în cele mai mari școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles. Aici, Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans studiind alături de la coregrafi celebri.

La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator din România. A câștigat campionatul de dans Hip Hop International și a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din țara noastră și a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA. Nu în ultimul rând, coregrafiile sale au putut fi urmărite și în cadrul show-ului „Vocea României”, Emil Rengle fiind coregraful oficial al acestei emisiuni.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava