MOPAN Suceava

 După ce a cucerit întreaga lume cu talentul său, Emil Rengle a ajuns să împărtășească secretele coregrafiilor perfecte tinerilor talentați din Tokyo, New York, Los Angeles și Miami. În cadrul workshop-urilor susținute în cele patru orașe, sute de cursanți au umplut sălile de dans din dorința de a învâța cele mai noi tehnici de la coregraful român: https://www.youtube.com/watch?v=8599SO6353E.

După ce a susținut o serie de spectacole pregătite pentru publicul din Japonia și Statele Unite, coregraful Emil Rengle s-a reîntors în marile orașe ale celor două continente pentru a preda lecții de dans. Turneul său a debutat în New York, Los Angeles și Miami, iar apoi talentatul coregraf a ajuns și în Tokyo. Aflat în Japonia în cadrul turneului Unlocked al artistei Alexanda Stan, Emil Rengle a susținut și o serie de workshop-uri pentru tinerii japonezi chiar la Millennium Dance Complex, unul dintre cele mai importante studiouri de dans din lume.

„Este extraordinar pentru mine să pot împărtăși tinerilor din diferite colțuri ale lumii cunoștințele mele în domeniul dansului. Acest turneu mi-a oferit posibilitatea de a reîntâlni și de dansa alături de vechi prieteni și colaboratori, precum Sheryl Murakami (coregraf Beyonce) dar și de a cunoaște oameni noi, adevărate talente. Chiar aici, în Japonia, împreună cu colegul meu Mădălin Farc, am cunoscut doi dansatori minunați care vor face parte din Stan Boyz de acum înainte, una dintre cele mai căutate proiecte de dans din România. Sunt cu adevărat norocos că am avut oportunitatea de a le arăta acestor tineri talentați câteva dintre tehnicile mele de dans,” a declarat Emil Rengle, coregraf și director artistic.

Cunoscut drept „coregraful vedetelor din România”, Emil Rengle a avut pe parcursul turneului său ocazia de a filma un videoclip alături de dansatorii cântăreței americane Iggy Azalea și un altul alături de Sheryl Murakami: https://www.youtube.com/watch?v=hlMDnJMSfKE.

Seria workshop-urilor suținute de coregraful român se va încheia în Romania, în cadrul celei mai importante convenții de dans din țara noastră, Dracula Dance Convention. Pe data de 17 Aprilie, Emil Rengle va ajunge în Cluj Napoca, acolo unde va susține ultimul workshop din turneul acestui început de an. Mai multe informații despre activitatea coregrafului Emil Rengle puteți găsi pe www.emilrengle.ro sau pe pagina sa oficială de Facebook, https://www.facebook.com/emilrengleofficial.

Creativitatea și abilitățile sale au fost construite treptat, întâi pe scena de la UNATC, apoi în cele mai mari școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles. Aici, Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans studiind alături de la coregrafi celebri.

La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator din România. A câștigat campionatul de dans Hip Hop International și a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din țara noastră.

Coregraful Emil Rengle a colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA. Începând cu data de 8 Mai îl puteți urmări pe Emil Rengle la PRO TV, în postura de coregraf al emisiunii „Romanii Au Talent”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava