MOPAN Suceava

Media Music Awards (MMA) va avea loc anul acesta la Sibiu în data de 3 septembrie. Evenimentul se va desfăşura în Piaţa Mare, în faţa a peste 40.000 de oameni, pe o scenă impozantă, cu o deschidere de 60 de metri, comparabilă cu lăţimea unui teren de fotbal, notează click.ro.

Cea de-a patra ediţie Media Music Awards va aduce pe scena de la Sibiu un numar record de artişti, peste 40 la numar, cei mai în vogă în prezent, dar şi legende ale muzicii romanesti, potrivit sursei citate.

„Evenimentul a ajuns deja la a patra ediţie şi se bucură de susţinerea şi respectul industriei muzicale şi a mass-media, fiind singurele premii muzicale din lume bazate exclusiv pe difuzările de la radio şi tv. Promitem ca, de la an la an, să creştem nivelul organizării acestui eveniment şi al producţiei scenice oferite artiştilor şi publicului”, a declarat Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/s-stabilit-data-media-music-awards-2015-gala-are-loc-pe-o-scena-cat-latimea-unui

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava