• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a afirmat că speră ca piesele din patrimoniul Muzeului de Istorie din Suceava să fie mutate pînă la sfîrşitul anului, astfel încît să poată începe lucrările de renovare a clădirii. Consilierii judeţeni au hotărît ca obiectele de patrimoniu să fie transferate temporar la Centrul Economic Bucovina din vecinătatea aeroportului de la Salcea. Însă, potrivit unor surse, Consiliul Judeţean ar intenţiona să organizeze o licitaţie pentru desemnarea unei firme care să împacheteze, să transporte şi să depoziteze piesele. Pentru a nu se deteriora, acestea trebuie depozitate într-un spaţiu în care temperatura să fie constantă. Totodată, firma va trebui să asigure supravegherea video a spaţiului. Clădirea veche de peste 100 de ani în care funcţionează Muzeul de Istorie din Suceava va intra într-un proces de renovare şi extindere, care ar urma să fie încheiat pînă la jumătatea anului 2015. Valoarea proiectului cu fonduri europene este de 60 de milioane de lei. Consiliul Judeţean Suceava va contribui cu 300.000 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava