Concert pascal
MOPAN Suceava

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, a dezvăluit dovezi noi prin care acuză faptul că emisiunea de la Antena 1 mușamalizează agresiunile la care este supusă Veronica Stegaru, cunoscută la tv cu porecla «Vulpița», de către soțul ei Viorel Stegaru, amândoi fiind prezenți in fiecare ediție a emisiunii din ultimele 5 luni, notează click.ro.

Emily Burghelea susține faptul că echipa Acces Direct este conștientă de agresiunile dintre soții Stegaru, doar că, de dragul banilor, nimeni nu vrea să-l denunțe pe Viorel, lăsând-o neajutorată pe «Vulpița», convingând-o că nimic nu este grav și că ar trebui să rabde.  După ce, în cadrul ediției emisiunii de luni seară, 15 iunie, spectatorii au avut parte de o surpriză din partea asistentei prezentatoarei Mirela Vaida, Emily Burghelea, la final, a izbucnit în lacrimi, spunând că ea nu mai acceptă ca în platoul în care lucrează să fie promovată violența, iată că, tânăra a revenit pe rețelele sociale și a spus că și-a dat demisia.

Dar aceste dezvăluiri nu au făcut-o pe Mirela Vaida și pe echipa de la Acces Direct să renunțe la continuarea promovării poveștii dintre cei doi soți Stegaru, de la Blăgești, ci au atacat-o dur pe Emily.

Mirela Vaida are, însă, partea ei de poveste. „Emily a făcut ceva ce nu trebuia să facă vreodată, din punct de vedere deontologic. A încălcat niște reguli, iar când a fost prinsă cu mâța în sac și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu noroi în echipa care a iubit-o. A făcut o scenetă de adio. Pe teatru e bună”, a spus Vaida, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/emily-burghelea-fosta-asistenta-de-la-acces-direct-dezvaluiri-noi-mirela-ieri-ma

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, dezvăluiri noi: «Mirela, ieri mă bălăcăreai, azi mă iubești», 6.9 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.9/10 (7 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava