Concert pascal
MOPAN Suceava

Eminem a stârnit bănuieli că va scoate pe piaţă un nou album în 2013, după ce această dată a apărut pe o şapcă de baseball comemorativă. Înaintea meciului de baseball din acest weekend dintre Detroit Tigers şi The San Francisco Giants, a apărut următoarea postare pe pagina de Facebook a artistului, potrivit contactmusic.com: „În onoarea marilor jocuri şi a echipei oraşului, suntem încântaţi să-i oferim lui Eminem Baseball Tribute Hat (o şapcă specială). Inscripţia de pe şapcă se referă la datele la care Eminem şi-a lansat fiecare album solo. O parte din încasările obţinute din vânzarea şepcilor va merge către fundaţia ‘The Marshall Mathers Foundation’.”

Şapca este inscripţionată în faţă cu logo-ul lui Eminem, în spate scrie ‘World Champion’ şi opt date de referinţă:  1996, 1999, 2000, 2002, 2004, 2009, 2010 şi 2013. În fiecare din primii şapte ani enumeraţi, Eminem şi-a lansat câte un album solo, iar ultimul an inscripţionat, 2013, face fanii să spere ca va fi tot unul în care rapper-ul îşi va lansa un nou material discografic.

Autorul hit-ului ‘The Real Slim Shady’ a declarat cu puţin timp în urmă că a înregistrat o piesă cu rapper-ul Kendrick Lamar şi cu Lady Gaga pentru noul lui album. El a declarat, potrivit contactmusic.com.: Da, am înregistrat această piesă nebună cu Gaga şi cu Kendrick pentru următorul LP. Se numeşte ‘Street Lights’ şi este o melodie mai jucăuşă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava