• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Duminică seară, la Los Angeles, a avut loc gala de decernare a premiilor MTV Movies & TV Awards, care anul acesta a premiat şi proiecte de televiziune. Printre marii câştigători s-au numărat ‘Frumoasa şi bestia’ şi serialul ‘Stanger Things’.

Actriţa Emma Watson a câştigat primul premiu neutru din istoria galei, ea impunându-se la categoria ‘Cel mai bun Actor’. În discursul de acceptare a trofeului, actriţa în vârstă de 27 de ani a spus: „Decizia MTV de a crea un premiu lipsit de gen pentru actorie va însemna ceva diferit pentru toată lumea. Pentru mine, însă, indică faptul că actoria este despre abilitatea de a intra în pielea altcuiva, iar asta nu necesită să fii împărţit în două categorii diferite. Empatia şi capacitatea de a vă folosi imaginaţia, n-ar trebui să aibă limite. Asta înseamnă foarte mult pentru mine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava